Experiențe acvatice și echipamente sportive

Kayaking

Moonlight kayaking: experiență minunată, oameni binevoitori, atmosferă minunată! Îl pot recomanda chiar și pentru începători.

Zalán Benedek –

Despre noi

Firma noastra a fost infiintata in data de 21 mai 2020, iar activitatea noastra principala este inchirierea si leasingul de articole de agrement si echipamente sportive.

Timár Előd și Zoltán Péter – suntem prieteni din copilărie. Ne-am plimbat cu caiacul pe apele Oltului și ale lacului de acumulare Zeteváralja în nenumărate rânduri și am dori să împărtășim aceste experiențe cu alții. Scopul nostru principal este promovarea sporturilor nautice și a unui stil de viață sănătos.

Firma noastra a fost infiintata in data de 21 mai 2020, iar activitatea noastra principala este inchirierea si leasingul de articole de agrement si echipamente pentru sporturi nautice.

Peretele nostru de alpinism în aer liber numit Tottem Wall a fost construit în 2021, care are 10 metri înălțime, are 3 laturi și 7 piste coregrafiate diferite.

Datorită colaboratorilor noștri (Szencsed Panzió și Camping, asociația de vânătoare și pescuit sportiv Nagy-küküllő, Hargita Outdoor, Rose Sports) și multor prieteni vechi și noi, o mică comunitate s-a format pe cel mai mare și cel mai frumos lac din judetul Hargita.

Serviciile noastre

Puteți găsi programul potrivit pentru dvs. din gama noastră largă

Închiriere de echipamente de apă

Echipamentul nostru de sporturi nautice este stabil și recomandat începătorilor: caiac de o persoană, caiac de două persoane, stand-up paddle board (SUP), hidrobicicletă, canoe, barcă, megaSUP (8 persoane). Oferim o vestă de salvare a cărei utilizare este obligatorie!

Perete de cățărare

Peretele de cățărat în aer liber „Tottem Wall” are 10,5 metri înălțime și este configurat cu 7 curse de diferite niveluri de dificultate. Oferă o oportunitate excelentă atât pentru începători, cât și pentru alpiniștii profesioniști. Oferim frânghie și echipament complet: ham, cască și pantofi de cățărare.

Închiriere biciclete electrice

Compania noastră este în parteneriat cu Hargitaoutdoor. Sunt disponibile 10 Haibike-uri, poate fi solicitat și un ghid turistic. Barajul Zetea are multe trasee de tur cu bicicleta, cum ar fi: vârful Hargita, cascada Csorgókő, punctul de belvedere al minei Libáni

Organizarea turului râul OLT cu caiac

Între aprilie și octombrie, un tur de râu de o zi de 21,5 km, plin de experiență, pentru grupuri de 8-10 persoane. Livrare garantata. Locație: Racoș/Hoghiz Rupea. Durata: 5 ore de canotaj, cu pauze de 3 x 15 minute.

Caiac la lumina lunii

Caiacul la lumina lunii este un eveniment special în care poți admira luna plină și stelele de pe apa barajului. În fiecare an, în seara lunii pline din plină vară, ieșim pe apă cu tot felul de ambarcațiuni: caiace, caiace tandem, SUP-uri, biciclete de apă, bărci, megaSUP-uri. Participanții vor fi întâmpinați de un foc de tabără, artificii, muzică și o atmosferă bună.

Caiace noi

Caiace de tură și rafting unice din fibră de sticlă, disponibile cu grafica și în orice culoare

Dimensiunii de caiac tură 29Ocm x 9O, 26 kg

Preț: 3OOO ron

Dimensiunii caiac rafting: 3OOcm x 6O, 1O kg

Preț: 15OO ron

OPINIA TA ESTE IMPORTANTĂ PENTRU NOI

Citiți ce au părut oamenii despre serviciile noastre.

Clienți fericiți!

Foarte amabili, saritori, baietii cu caiacele ne-au ajutat mult si ne-au facut si poze ! Preturi bune pentru inchiriere, distractie garantata ! O ora de delectare pe un lac linistit !

​ Corina Sava

O experiență minunată, relaxare și admirație pentru ceea ce ne poate oferii natura.

Loredana Tanasie

Super nice place , super customer focus team! Much appreciated

Marie De Bruyne

Câteva fotografii ale locului

Lista de preț

CONTACTAŢI-NE

Telefon

E-mail

pztekayaking@gmail.com

Adresa:

Barajul Zetelaki

Ore de deschidere

Luni – Duminică 9:00 – 21:00

Trimite un mesaj